Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Liseberg

Horrorfilm opgenomen in Zweeds attractiepark Liseberg: bekijk de trailer

01-10-2023, 22.26 uur

In het Zweedse pretpark Liseberg is een horrorfilm opgenomen. De nieuwe speelfilm Karusell gaat over vrienden die een nachtelijk privébezoek hebben gewonnen. Parkbeheerder Fiona geeft hen na sluitingstijd een voorproefje op het aankomende halloweenseizoen.

De durfallen mogen de hele nacht in het lege park blijven. "Maar suikerspinnen, vrolijke ritjes en gelach veranderen al snel in iets heel anders, als ze beseffen dat ze niet alleen zijn", zo luidt de beschrijving. Eind 2022 vonden de opnames plaats.

Karusell, geregisseerd door Simon Sandquist, draait vanaf 20 oktober in Zweedse bioscopen. De première valt midden in het populaire halloweenseizoen. Nordisk Film treedt op als distributeur. De productie was in handen van de Scandinavian Content Group.

Warme band
"Liseberg is een waardevolle locatie, omdat het een plek is waar de meerderheid van de kijkers een warme band mee heeft", zegt directeur Hans Engholm. "Het is bovendien een omgeving die zich uitstekend leent voor horrorfilms."Meer Liseberg
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be