Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Rook verpest peperdure spektakelshow Disneyland

12-11-2013, 23.10 uur

Een muur van rook heeft de avondshow Disney Dreams in Disneyland Paris vanavond verpest. Bezoekers die in de kou op de populaire voorstelling hadden staan wachten, kregen letterlijk niets mee van het miljoenen euro's kostende spektakel met projecties, fonteinen en vuurwerk.

Door de verkeerde windrichting bleef rook afkomstig van een paar vuurpijlen hangen boven de hoofden van het publiek. Het grote kasteel waar de show om draait, was daardoor continu onzichtbaar. Twintig minuten lang keken honderden stomverbaasde toeschouwers naar een rookwolk in het pikkedonker.

Normaal gesproken schrapt Disneyland het vuurwerk als de wind is gedraaid, zodat de indrukwekkende projecties en fonteinen in ieder geval zichtbaar blijven. Dat gebeurde vanavond niet. Een verantwoordelijke showmanager had naar verluidt zitten slapen.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be