Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Ouders geven Disneyland Paris schuld van ongeluk bij Pirates of the Caribbean

09-11-2013, 22.26 uur

De ouders die hun kind bijna zagen verongelukken in Disneyland Paris, ontkennen dat zij het incident aan zichzelf te wijten hebben. In plaats daarvan beschuldigen ze het pretpark van mishandeling.

Een 5-jarig jongetje kwam vorige week bijna te overlijden nadat hij uit Pirates of the Caribbean was gevallen en werd geplet tussen twee bootjes. De knul was gaan staan waar dat overduidelijk niet was toegestaan.

Zijn papa en mama lieten het gebeuren. Ze hebben een advocaat genomen en dienden gisteren een officiële aanklacht in. Waarschijnlijk hebben ze, net als hun zoon, geen poot om op te staan.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be