Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling experimenteert met Halloween tijdens personeelsfeestje

09-11-2013, 02.15 uur

Honderden Efteling-medewerkers konden vanavond ervaren hoe het zou zijn als het pretpark aan Halloween zou doen. Speciaal voor een groots opgezette spooktocht voor personeel waren het Sprookjesbos en het Spookslot na sluitingstijd volledig op zijn kop gezet.

Met behulp van rookmachines, vlammenwerpers, kettingzagen en speciale decors veranderden gewoonlijk zo lieflijke sprookjes in bloederige horrortaferelen. Het Spookslot was met behulp van schotten en lugubere Efteling-attributen omgebouwd tot een benauwend doolhof.

Professionele acteurs jaagden de aanwezige collega's de hele nacht de stuipen op het lijf. En niet zonder resultaat, want de reacties op het gruwelijk enge personeelsuitje zijn positief. Tot nu toe is de Efteling zo'n beetje het enige pretpark in West-Europa waar uit principe geen Halloween wordt gevierd.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be