Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Einde van een tijdperk: Efteling verwijdert de laatste kassahokjes

08-11-2022, 13.15 uur

Efteling-tickets kopen aan de kassa is definitief verleden tijd. De afgelopen jaren werden bij de hoofdingang al meerdere kassahuisjes weggehaald, omdat nagenoeg alle bezoekers hun toegangsbewijzen tegenwoordig online aanschaffen. Nu neemt de Efteling afscheid van de laatste kassahokjes.

Ze worden op dit moment verwijderd. "Deze kassa's zijn al een hele tijd niet meer ingezet", verduidelijkt een woordvoerder. Door ze af te breken, ontstaat meer loopruimte onder de rieten kap van entreegebouw Huis van de Vijf Zintuigen.

Dagbezoekers moeten tegenwoordig vooraf online een reservering plaatsen. Op die manier kan de Efteling inspelen op de verwachte drukte. Het komt daarom eigenlijk nauwelijks meer voor dat mensen op de bonnefooi naar de Efteling gaan, zonder vooraf gekochte kaartjes.

Gastenservice
Bovendien zijn zowel entreetickets als parkeerkaarten te koop via automaten en op internet, via de Efteling-website. Wie toch nog vragen heeft, kan terecht bij de Gastenservice in het Huis van de Vijf Zintuigen. Die blijft wel open.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be