Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Opstootje bij ingang Walibi Belgium: politie grijpt in

01-11-2022, 17.02 uur

Bij de ingang van Walibi Belgium heeft vanochtend een opstootje plaatsgevonden. Daarover bericht de Vlaamse nieuwssite HLN. Grote drukte voor de entree van het attractiepark leidde tot een ruzie met gescheld, geschreeuw en een hoop duw- en trekwerk. Er belandden ook personen op de grond.

HLN zette beelden van het akkefietje online, die om privacyredenen grotendeels zijn gecensureerd. Voor zover bekend vielen er geen gewonden. "Het betreft een geïsoleerd geval deze ochtend", vertelt een woordvoerster van Walibi aan Looopings. "Deze personen zijn onmiddellijk meegenomen door de beveiliging en de politie."

Walibi Belgium beleeft een immens drukke halloweenperiode. Het park heeft de ticketverkoop deze herfstvakantie al meermaals stilgelegd vanwege de enorme toeloop. Bezoekers moeten rekening houden met urenlange wachtrijen bij de attracties en eetgelegenheden. Op social media wordt er volop over geklaagd.

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be