Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Gewaagde grap Europa-Park: 'Wil je liever van voren of van achteren?'

13-09-2022, 21.36 uur

Europa-Park waagt zich aan een pikante grap op social media. Op de Duitstalige Facebook- en Twitter-pagina van het attractiepark verscheen vandaag een seksueel getinte opmerking over een "eerste date in Europa-Park". Niet iedereen kan erom lachen.

Het bericht bevat een fictief gesprek tussen twee geliefden. "Wil je liever van voren of van achteren?", vraagt één van hen, waarna bij de ander kennelijk allerlei ondeugende gedachtes naar boven komen. "Bij de Euro-Mir natuurlijk!", reageert de vraagsteller, verwijzend naar spinning coaster Euro-Mir. Die achtbaan heeft karretjes met voorwaartse en achterwaartse zitplaatsen.

De publicatie leverde enkele honderden likes op, maar er zijn ook genoeg mensen die vinden dat een familiepark zich wellicht niet moet bezighouden met dergelijke platte en dubbelzinnige humor. "Misschien eerst de tweets van de stagiair nalezen alvorens ze te versturen?", is een kenmerkende reactie. "Verspreid je seksisme alsjeblieft ergens anders!", schrijft een ander.

Goedgekeurd
De socialmedia-afdeling van Europa-Park is zich ervan bewust dat het gedurfde bericht op het randje balanceert. Op Facebook verscheen een afbeelding van een gespannen man met de begeleidende tekst "het socialmedia-team van Europa-Park als de baas eindelijk de meme heeft goedgekeurd...".

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be