Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-wildwaterbaan Piraña al dagen gesloten door storing

12-09-2022, 12.16 uurBeeld: @jessev0416

Wildwaterbaan Piraña in de Efteling kampt al enkele dagen met een hardnekkige storing. De waterattractie is sinds afgelopen donderdag dicht. In de Efteling-app valt te lezen dat de sluiting te maken heeft met weersomstandigheden, maar dat is niet correct.

Er moet een reparatie plaatsvinden, laat een woordvoerder aan Looopings weten. Op dit moment is nog niet duidelijk hoelang dat gaat duren. "We kunnen helaas nog geen inschatting geven", aldus de voorlichter.

Naast de Piraña zijn momenteel ook boottocht Gondoletta en 4D-bioscoop Fabula buiten gebruik. Daar vinden geplande onderhoudswerkzaamheden plaats. Volgende week is het de beurt aan Fata Morgana.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be