Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland start teasercampagne voor nieuwe attracties: 'Avalon hult zich weer in de mist'

07-09-2022, 14.56 uur

Toverland probeert fans alvast enthousiast te maken voor nieuwe attracties die in 2023 zullen opengaan. Het bestaande themagebied Avalon wordt de komende tijd uitgebreid met vier attracties. Vandaag publiceert het Limburgse pretpark een ontwerp met vogelperspectief, als onderdeel van een teasercampagne.

Helaas voor fans: op de plaatsen waar de nieuwe attracties kunnen komen, is een dichte mist zichtbaar. "Avalon hult zich weer in de mist", staat erbij. In het gebied vinden momenteel werkzaamheden plaats bij de vijver naast restaurant The Flaming Feather en in de spiraal van achtbaan Fenix. Precies daar hangt de mist op de tekening.

Op één punt lijkt wel een torentje boven de mist uit te komen. Looopings wist eerder te melden dat in de buurt van het restaurant een parachute tower van fabrikant Intamin komt te staan, vergelijkbaar met Toy Soldiers Parachute Drop in Disneyland Paris. Naar de andere drie attracties is het op dit moment nog gissen.

Speculeren
Nieuwsgierige liefhebbers moeten nog heel even geduld hebben, vertelt een woordvoerder aan Looopings. "We komen zeer binnenkort met meer informatie over onze plannen voor 2023", zegt hij. "Tot die tijd kan iedereen natuurlijk naar hartelust speculeren."

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be