Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Nieuw spookhuis Slaughterhouse: Walibi Holland licht tipje van de sluier op

07-09-2022, 14.20 uur

Walibi Holland licht een tipje van de sluier op over Slaughterhouse, het nieuwe spookhuis tijdens de Halloween Fright Nights van 2022. In een korte promotievideo zijn het logo en de slogan van de horrorattractie te zien. Ook komt een slachter in beeld: een figuur met een onheilspellend varkensmasker.

Te zien is hoe de slachter zich in een bloederige omgeving ontfermt over menselijke ledematen. Na het slijpen van messen worden de messen gericht op de kijker. "Nice to meat you", fluistert een stem. De spot duurt in totaal slechts vijftien seconden.

In een begeleidende tekst geeft Walibi aan dat bezoekers zelf een slachter worden in de slachterij. "In Slaughterhouse zijn we op zoek naar bereidwillige collega's om het team van slachters te versterken. Je sollicitatie verloopt goed en je kan meteen beginnen. De messen zijn geslepen, dus trek je werkkleding aan. De bloedspetters vliegen je namelijk om de oren..."

Vleeshaak
Eenmaal binnen zal blijken dat er wraak wordt genomen op het nieuwe personeel. Waaghalzen maken hun tocht door Slaughterhouse alleen, terwijl ze zijn vastgemaakt aan een vleeshaak. Daarom geldt een maximumgewicht van 140 kilo. Tickets kosten 20 euro per persoon. Dat is een stuk meer dan de reguliere haunted houses van Walibi, waar 7,50 euro voor wordt gevraagd.Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be