Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Video: nieuwe projectieshow Horrorwood Rises in Movie Park Germany

24-09-2022, 23.59 uur

Movie Park Germany presenteert in 2022 een nieuwe projectieshow tijdens het Halloween Horror Festival. Bezoekers van het bekende evenement kunnen meermaals per avond kijken naar Horrorwood Rises. Daarbij komt de gevel van souvenirwinkel Red Carpet Store tot leven met behulp van videoprojecties in halloweenthema.

In samenwerking met de externe bedrijven IMAscore en IMAmotion ontwikkelde Movie Park een avondvoorstelling van ruim drie minuten. Die staat in het teken van allerlei onheilspellende taferelen. Er wordt ook verwezen naar verschillende attracties in het park, zoals achtbaan Movie Park Studio Tour, waterbaan Area 51 - Top Secret en het nieuwe spookhuis Hell House.

Er is drie maanden aan gewerkt. Naast de projecties op de façade in The Hollywood Street Set wordt gebruikgemaakt van muziek, lichteffecten en vuur. De soundtrack is speciaal voor de show gecomponeerd. Het nummer, dat eveneens Horrorwood Rises heet, staat inmiddels op Spotify en andere streamingdiensten.

Mondkapjes
Het Halloween Horror Festival vindt dit jaar plaats op 27 dagen in september, oktober en november. Movie Park is dan geopend van 10.00 tot 22.00 uur, de halloweenactiviteiten beginnen steeds om 17.50 uur met een parade. Er kwam ook een nieuwe theatershow, waarvoor bijbetaald moet worden. Het is voor het eerst in drie jaar dat acteurs geen mondkapjes hoeven te dragen.Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be