Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Video: attracties Slagharen vallen stil tijdens korte stroomstoring

29-08-2022, 23.59 uurBeeld: Dumpert

Attractiepark Slagharen is vanmiddag even getroffen door een stroomstoring. Bezoekers van het Overijsselse pretpark merkten rond 14.30 uur dat alle attracties plotseling tegelijkertijd stil kwamen te staan. Het probleem kon relatief snel verholpen worden. Grootscheepse evacuaties waren niet nodig.

Op videobeelden van website Dumpert is gegil en geschreeuw te horen. Te zien is hoe de gondels van kabelbaan Cable Car en het bakje van de 40 meter hoge Free Fall stil hangen. Toch hoefde de brandweer niet uit te rukken. Binnen een kwartier werkten de attracties weer, meldt een woordvoerster aan Looopings.

Reuzenrad Big Wheel kon eerder alweer gestart worden. De treinen van lanceerachtbaan Gold Rush en familieachtbaan Mine Train bevonden zich in de stations toen de stroom uitviel. De oorzaak van het incident is bij de voorlichtster nog niet bekend.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be