Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Video: mond van Hugo in Efteling-attractie Villa Volta gaat niet meer dicht

12-08-2022, 23.19 uurBeeld: @Coshira_

Hugo van den Loonsche Duynen, de hoofdpersoon van de Efteling-attractie Villa Volta, zit momenteel met zijn mond vol tanden. Door een technisch defect werkt de mond van het personage niet meer. Dat zorgt voor een komisch gezicht: de leider van roversbende de Bokkenrijders oogt op dit moment als een soort buikspreekpop.

Terwijl hij zijn bekende relaas afratelt in de tweede voorshow van de attractie, blijft zijn mond wagenwijd openstaan. De andere bewegingen van de animatronic werken nog wel. Hugo knippert met zijn ogen, beweegt met zijn hoofd en tilt af en toe zijn rechterhand op.

De Efteling is op de hoogte van het mankement, maar men weet nog niet precies wanneer het euvel verholpen gaat worden. Volgens de publieke onderhoudskalender van het attractiepark is Villa Volta van maandag 10 oktober tot en met vrijdag 14 oktober dicht voor werkzaamheden. Het is de bedoeling dat dit probleem eerder gefikst wordt.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be