Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Europa-Park presenteert nieuwe jetski-show bij waterpark Rulantica

09-08-2022, 13.14 uur

Bij Rulantica, het grote waterpark van Europa-Park, is vanaf deze week een nieuwe openluchtvoorstelling te zien. Bezoekers kunnen de rest van de zomer dagelijks kijken naar de jetski-stuntshow Vattenrytt. De show wordt gehouden op een plas water tussen Rulantica en themahotel Krønasår.

Het water bevindt zich naast de buitenterrassen van de hotelrestaurants Bubba Svens en Bar Erikssøn. Dat terrein is vrij toegankelijk: toeschouwers hebben geen ticket voor Europa-Park of Rulantica nodig om de jetski-stunts te bekijken.

Vattenrytt is tot en met zaterdag 10 september dagelijks te zien om 18.30, 19.30 en 20.30 uur. Het water bij Krønasår wordt normaal gesproken gebruikt voor een fonteinenshow met de naam Vattendans.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be