Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland Resort Belgium

Foto's: Samson en Marie voor het eerst met Zomershow in Plopsaland

08-08-2022, 21.23 uur

De pratende hond Samson is voor het eerst in bijna drie jaar terug in Plopsaland De Panne met een eigen Zomershow. In de tussentijd is er wel het één en ander veranderd: baasje Gert Verhulst heeft plaatsgemaakt voor zijn dochter Marie. Zij verzorgt deze zomer voor het eerst de klassieke Zomershow in het Vlaamse attractiepark.

Bezoekers kunnen tot en met 26 augustus elke doordeweekse dag kijken naar de Samson & Marie Zomershow in het Proximus Theater, om 14.30 en 16.30 uur. De muzikale theatervoorstelling, die in 2020 en 2021 niet kon plaatsvinden vanwege de coronacrisis, zit inbegrepen bij de entreeprijs.

Walter De Donder is wederom van de partij als de Burgemeester, die voor onrust zorgt als hij vertelt te gaan stoppen om op avontuur te gaan. Hij verschijnt vervolgens ten tonele verkleed als een bij, een koe en een eend.

Titelsong
Naast bekende liedjes uit het Samson & Gert-tijdperk - Wij Gaan Beginnen, Alles Is Op en de Samsonrock - worden ook nieuwe nummers gespeeld: Het Lachlied en Wij Gaan Naar Spanje. Verder ontbreekt de titelsong Samson & Marie niet. Er is dit keer geen orkest aanwezig.

Na afloop van de eerste show feliciteerde Plopsa-directeur Steve Van den Kerkhof de Burgemeester met zijn 1494e zomershow en Marie met haar allereerste zomervoorstelling in Plopsaland. Hij sprak over een "heel mooie nieuwe start" en daagde Marie uit om het aantal zomershows van haar vader - 1493 stuks - de komende jaren te overtreffen.

Walk of Fame
Even na de première onthulde Marie Verhulst bovendien haar eigen ster op de Story Walk of Fame, een wandelpad met tegels die een eerbetoon brengen aan bekende Belgen. De promenade in Plopsaland telt momenteel 26 sterren. Samson & Gert hadden al een ster.Meer Plopsaland Resort Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be