Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen komt met nieuw Platinum-abonnement

06-08-2022, 13.43 uur

Attractiepark Slagharen is gestart met de verkoop van abonnementen voor seizoen 2023. De pasjes zijn per direct geldig, dus ook in 2022. Naast de abonnementen Brons, Zilver en Goud is er voortaan ook de vip-optie Platinum, voor 99 euro per persoon. Platinum-abonnees krijgen extra voordelen.

Alle pasjes geven onbeperkt toegang tot het pretpark tot en met 7 januari 2024. De goedkoopste variant, Brons, kost momenteel slechts 44,90 euro. Voor een dagkaartje vraagt Slagharen op dit moment maximaal 32,50 euro. Een abonnement voor de komende anderhalf jaar is dus slechts 12,40 euro duurder.

Voor een Zilver-abonnement, inclusief gratis parkeren, een snackmenu en 10 procent korting bij restaurants, winkels en overnachtingen, moet voorlopig 64,90 euro afgerekend worden.

Souvenirtje
Wie voor Goud (84,90 euro) kiest, krijgt daarnaast een speciaal souvenirtje, gratis toegang voor opa en oma, korting op andere parken en 50 procent korting op entreekaarten voor maximaal vijf vrienden. Bovendien is er 15 procent korting op horeca, souvenirs en verblijf en mogen Goud-abonnees twee keer gratis naar Bobbejaanland, Movie Park Germany en Belantis.

De nieuwe Platinum-optie is goed voor 20 procent korting bij restaurants, winkels en overnachtingen. Naast de eerder genoemde voordelen zorgt Slagharen voor een extra vrijkaart, vijf keer gratis toegang tot de zusterparken in België en Duitsland en één keer gratis toegang tot andere parken van eigenaar Parques Reunidos.

Waterpark
Overigens is waterpark Aqua Mexicana bij geen enkel abonnement inbegrepen. Losse tickets voor het zwembad kosten 8,95 euro per bezoek.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be