Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Aangepaste versie van Efteling-theatershow Caro: Mevrouw Tijd vervangen door man

04-08-2022, 13.50 uurBeeld: Eftelwesley

De Efteling heeft woensdagavond een aangepaste versie van theatershow Caro opgevoerd. Normaal gesproken wordt de voorstelling in het Efteling Theater aan elkaar gepraat door twee personages met de namen Meneer Tijd en Mevrouw Tijd. Omdat er dit keer geen actrice voor Mevrouw Tijd beschikbaar was, verschenen twee Meneren Tijd ten tonele.

Dat bevestigt een Efteling-woordvoerder aan Looopings. "Hier is voor gekozen in verband met de personeelsbezetting", legt hij uit. Het gaat om een noodoplossing. Op deze manier kan de show toch doorgaan, ook al is er niemand aanwezig om de rol van Mevrouw Tijd te vertolken. "Dat kan gebeuren door beschikbaarheid, maar bijvoorbeeld ook door ziekte."

Acteur Ivo Chundro nam woensdag de teksten en liedjes voor zijn rekening die normaal gesproken gebracht worden door een vrouwelijke collega. Ara Halici, tevens de stem van de Wereld van Sindbad, was de reguliere Meneer Tijd. Beide heren droegen een vergelijkbaar kostuum, al miste Halici zijn hoed. Voor de rol van Mevrouw Tijd doet de Efteling doorgaans een beroep op Laurie Reijs of Lisanne Streukens.

Toekomst
In principe zal in de toekomst gewoon weer Mevrouw Tijd van de partij zijn, tenzij er wederom problemen ontstaan met de bezetting. Caro wordt nog zeker tot eind dit jaar meerdere keren per week opgevoerd om 18.30 uur. Tickets voor daggasten kosten 25 euro, verblijfsgasten betalen 10 euro. De productie ging in 2018 in première.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be