Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland start online veiling met achtbaanonderdelen en exclusieve ervaringen

28-06-2022, 17.36 uur

Pretparkfans kunnen nu een bod uitbrengen op bijzondere achtbaanonderdelen. Toverland heeft een online veiling gelanceerd met exclusieve attributen uit het attractiepark. Zo worden onder meer veiligheidsbeugels, kettinghaken en koppelingsassen van houten achtbaan Troy aangeboden.

Ook krijgen fans de kans om te bieden op een originele achtbaanzitting en een wiel, compleet met een as. Verder wordt gezorgd voor enkele speciale ervaringen, zoals een wandeling naar de top van de 40 meter hoge wing coaster Fenix, een vip-verblijf op de Toverland-camping en een uur durende Troy-marathon voor een fan en maximaal 23 vrienden.

Andere veilingitems zijn een driejarig Toverland-abonnement, een huiskamerbezoek van mascotte Toos Toverhoed, een Troy-informatiebord afkomstig uit openingsjaar 2007 en een rondleiding achter de schermen van halloweenspookhuis Maison de la Magie.

Themaweekend
De veiling hangt samen met de Troyback Days, een themaweekend ter gelegenheid van de vijftiende verjaardag van Troy. Bieden kan de komende vier dagen via de website toverland.onzeveilingonline.nl. De opbrengsten gaan naar Stichting Durf Te Vragen, een goed doel dat jongeren wil helpen met het herkennen en erkennen van psychische problemen.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be