Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Foto's: nieuwe Toy Story-decoraties in Disneyland Paris

30-06-2022, 11.28 uur

Disneyland Paris heeft de ingang van Toy Story Playland aangekleed met nieuwe decoraties. Tegenover de entree van het themagebied in het Walt Disney Studios Park zijn deze week verschillende speelgoedattributen en personages uit de Toy Story-reeks verschenen.

Zo kregen Mr. en Mrs. Potato Head een prominente plek. Daarnaast staan een speelgoedsoldaatje en spaarvarken Hamm. Op tekenpaneel Etch A Sketch is cowgirl Jessie zichtbaar.

De decorstukken zijn een stuk kleiner uitgevoerd dan de rest van het gebied, waar bezoekers volgens het verhaal worden verkleind tot de grootte van speelgoedfiguren. De ingang wordt gevormd door een enorme uitvoering van astronaut Buzz Lightyear.

Attracties
Toy Story Playland, onderdeel van het gedeelte Worlds of Pixar, telt drie attracties: Slinky Dog Zigzag Spin, Toy Soldiers Parachute Drop en RC Racer. De opening vond plaats in 2010.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be