Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Europa-Park zoekt Nederlandse fans die brochures willen uitdelen

23-04-2022, 23.09 uur

Europa-Park is op zoek naar Nederlanders die bereid zijn om het Duitse attractiepark kosteloos te promoten in hun omgeving. Dat valt te lezen in een bericht op Facebook. Om de naamsbekendheid en populariteit van Europa-Park te verhogen, is het de bedoeling dat fans vrijwillig folders gaan uitdelen.

"Wij zoeken vijftien ambassadeurs", schrijft de Nederlandse vertegenwoordiger van Europa-Park. "We hebben pakketten klaarstaan met brochures die je kunt uitdelen aan vrienden en collega's die Europa-Park nog niet kennen. Wil jij helpen om ze kennis te laten maken met het grootste attractiepark van Duitsland?"

Wie bereid is om de taak van marketeer op zich te nemen, kan een mail sturen aan benelux@europapark.de. "En laat weten hoe en waar je de brochures gaat verdelen. Geef ook aan hoeveel brochures je denkt nodig te hebben."

Naamsbekendheid
De Nederlandse en Vlaamse marketing van het Zuid-Duitse pretpark wordt verzorgd door Henk Groenen, voormalig communicatiemanager van de Efteling. In 2020 vertelde hij in een interview dat de naamsbekendheid van Europa-Park in Nederland sinds zijn aantreden is gestegen van 5 tot 52 procent.

Meer Europa-Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be