Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Gardaland Resort

Gardaland neemt na 24 jaar afscheid van directeur

24-04-2022, 12.30 uur

De directeur van Gardaland, Aldo Maria Vigevani, gaat met pensioen. Hij stond maar liefst 24 jaar aan het roer van het bekende Italiaanse pretpark. Vigevani wordt per 1 mei opgevolgd door Sabrina De Carvalho.

Onder leiding van Vigevani maakte Gardaland een flinke groei door. Hij was onder meer verantwoordelijk voor de bouw van waterbaan Fuga da Atlantide in 2003, wing coaster Raptor in 2011 en dive coaster Oblivion - The Black Hole in 2015.

In een persverklaring bedanken Gardaland en moederbedrijf Merlin Entertainments de directeur voor zijn inzet. "Het waren belangrijke jaren, waarin Gardaland onder leiding van Vigevani werd omgevormd van een eenvoudig pretpark tot een enorm succesvol resort voor gasten van alle leeftijden, dat nu een eersteklas Europese bestemming is geworden."

Heide Park
De Carvalho was bijna twee decennia werkzaam voor Heide Park in Duitsland, dat ook onderdeel is van Merlin. De laatste negen jaar vervulde ze de taak van algemeen directrice. In Gardaland krijgt ze de titel senior divisiedirecteur. Bij Heide Park wordt het stokje tijdelijk overgenomen door financieel directeur Peter Dunn.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Gardaland Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be