Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling brengt pinserie uit met herkenbare voertuigen

01-05-2022, 14.50 uur

Een nieuwe pinserie van de Efteling staat in het teken van voertuigen uit het attractiepark. Efteling-bezoekers konden vandaag een pinset aanschaffen met drie bekende transportmiddelen: een traptreintje van het Kinderspoor, een Fantasievaarder van Symbolica en een karretje van het slakkenspoor, de Monorail in het Volk van Laaf.

De set werd tussen 10.00 en 13.00 uur verkocht in het Lavenlaar, voor 15 euro. Daarbij hanteerde de Efteling een omslachtige methode, zoals tegenwoordig gebruikelijk is bij het uitbrengen van pins. Geïnteresseerden moesten 's ochtends eerst in de rij staan voor een bonnetje bij de entree, om vervolgens opnieuw in de rij te staan voor de pins.

Per persoon werden maximaal drie bonnetjes verstrekt. Van de gewilde souvenirs zijn in totaal 1750 exemplaren gemaakt. Die waren al snel allemaal op. Naar verwachting verschijnen op een later moment meer pins van andere Efteling-voertuigen.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be