Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland sluit enkele attracties op dagen met veel schoolreisjes

22-04-2022, 13.09 uur

Walibi Holland opent niet altijd alle attracties op dagen met veel schoolreisjes. Als het pretpark overspoeld wordt door schoolreiskinderen, blijven treinbaan Walibi Express en oldtimerbaan Le Tour des Jardins tegenwoordig geregeld dicht. In de praktijk blijken beide attracties niet geschikt te zijn voor grote groepen schoolkinderen.

"We sluiten deze twee attracties soms omdat de ervaring heeft geleerd dat scholieren hier weleens uit willen stappen", legt een Walibi-woordvoerster uit in gesprek met Looopings. Andere familie- en kinderattracties, waaronder die in themadeel Walibi Play Land, zijn wel gewoon dagelijks operationeel.

Het pretpark in Biddinghuizen is sinds het opheffen van de coronaregels weer volop in trek voor schoolreisjes. Om de komst van duizenden schoolkinderen in goede banen te leiden, wordt op dergelijke dagen ook de verplichte virtuele wachtrij uitgeschakeld. Het zou anders te druk worden op de paden.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be