Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Video: Avonturenpark Hellendoorn legt laatste hand aan landschap rond nieuwe achtbaan

21-04-2022, 09.13 uur

Het landschap rond de nieuwe achtbaan RidderStrijd in Avonturenpark Hellendoorn is bijna gereed. De afgelopen weken heeft het Overijsselse pretpark gewerkt aan een dorpsplein met een statige burcht. Inmiddels is er ook een wachtrij aangelegd, in de vorm van een kronkelpaadje tussen de bomen.

Er moeten nog feestelijke decoraties toegevoegd worden. In een nieuwe aflevering van een making-of-serie op YouTube laat het attractiepark zien wat de stand van zaken is. Ook wordt getoond wat bezoekers straks ín de burcht zullen aantreffen. Met behulp van zes banieren zal daar het verhaal achter de spinning coaster worden uitgebeeld.

Dat gaat over vier dappere ridders die een gemene draak hebben verslagen met behulp van een houten constructie en luchtstrijdwagens. In de YouTube-video komt ook de soundtrack van RidderStrijd voorbij, waar vorige maand al een voorproefje van te horen was.

Testritten
Het is nu wachten op de karretjes, zodat de testritten kunnen beginnen. Avonturenpark Hellendoorn heeft nog geen openingsdatum bekendgemaakt. Men sprak eerder over een opening in "voorjaar 2022". Tegenwoordig is dat "medio 2022".Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be