Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Liedjes uit Efteling Wonderland nu te beluisteren op Spotify

15-04-2022, 23.58 uurBeeld: @arendo_geense

De muziek van Efteling Wonderland, het pop-up-sprookje op de Speelweide van de Efteling, is nu ook online te beluisteren. Het attractiepark heeft de liedjes uit de voorstellingen gepubliceerd op streamingdiensten als Spotify, Apple Music en YouTube Music. Het gaat om vier nummers van in totaal ruim achttien minuten.

Efteling Wonderland is tot begin oktober te vinden in de Efteling. Via een konijnenhol betreden bezoekers een groot festivalterrein. Daar kunnen ze terecht voor hapjes, drankjes, spellen, souvenirs, fotopunten én shows gebaseerd op de karakters uit het Britse sprookje Alice in Wonderland.

Er zijn verschillende shows met elk een eigen soundtrack. Op de streamingplatforms staan nu de nummers Welkom in Efteling Wonderland, Opgeruimd staat netjes, Daar neem ik mijn Hoedje voor af en Het Niet-Verjaardagslied. De showtijden waren in eerste instantie geheim, maar sinds gisteren zijn ze zichtbaar in de Efteling-app.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be