Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Legoland Discovery Centre Berlin

Lego-pretpark in Berlijn voorlopig dicht 'om technische redenen'

15-04-2022, 19.47 uur

Gezinnen die zich verheugd hadden om tijdens de paasdagen naar een Lego-pretpark in Berlijn te gaan, komen bedrogen uit. Het overdekte attractiepark Legoland Discovery Centre Berlin blijft tot nader order gesloten "om technische redenen". Wanneer bezoekers weer welkom zijn, is nog niet duidelijk.

Op dit moment worden geen tickets verkocht tot en met de tweede week van mei. "Onze excuses voor het ongemak en we zullen jullie informeren zodra een reguliere opening weer mogelijk is", staat in een verklaring op social media. Wie al kaartjes had gekocht, kan online een nieuwe datum selecteren.

Over de reden van de sluiting wordt op social media en de officiële website verder niet uitgeweid. Een klant die een bericht stuurde, kreeg wel een uitgebreidere uitleg: "Tijdens bouwwerkzaamheden aan het Sony Center, waar Legoland is gevestigd, zijn essentiële leidingen zodanig beschadigd geraakt dat mensen het gebouw om brandveiligheidsredenen voorlopig niet mogen betreden."

Sea Life
Legoland Discovery Centre Berlin is één van de twee Discovery Centre-vestigingen in Duitsland. Duitse Lego-fanaten kunnen momenteel nog wel terecht in Oberhausen. Verder ligt in Günzburg een volwaardig Legoland-park. Eigenaar Merlin Entertainments exploiteert in Berlijn ook Sea Life Berlin en Madame Tussauds Berlin.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be