Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Ouwehands Dierenpark Rhenen

Vierde seizoen van Het Echte Leven in de Dierentuin van start op NPO 1

24-04-2022, 13.22 uur

Het vierde seizoen van de tv-serie Het Echte Leven in de Dierentuin is van start gegaan met iets minder kijkers dan gebruikelijk. De afgelopen seizoenen keken er gemiddeld één miljoen mensen naar het programma, dat afwisselend werd opgenomen in Ouwehands Dierenpark in Rhenen en Diergaarde Blijdorp in Rotterdam.

De seizoenspremière van afgelopen zaterdag was goed voor 633.000 kijkers, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Daarmee behaalde de tv-show de elfde plek in de lijst met best bekeken programma's. Het Echte Leven in de Dierentuin is tot en met 28 mei wekelijks t zien op NPO 1, op zaterdagen om 19.05 uur. De voice-over wordt verzorgd door acteur Jacob Derwig.

In de seizoensopener ging het onder meer over een bonobofamilie die arriveerde uit Duitsland en een olifant die jaren geleden haar eigen kalf doodde en nu opnieuw gaat bevallen. De aflevering terugkijken kan via NPO Start. Volgende week is er aandacht voor een ruzie bij de ijsberen en verdriet bij een bruine beer.

Vijfde seizoen
De eerste twee seizoenen van Het Echte Leven in de Dierentuin speelden zich af in Ouwehands Dierenpark. Voor het derde seizoen werd uitgeweken naar Blijdorp, maar nu is men terug in Rhenen. Ondertussen wordt al gewerkt aan een vijfde seizoen, dat weer wordt opgenomen in Blijdorp.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Ouwehands Dierenpark Rhenen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be