Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Erlebnispark Tripsdrill

Video: freerunners leven zich uit op 30 meter hoge houten achtbaan

13-04-2022, 19.22 uur

Het Duitse pretpark Tripsdrill heeft een groep freerunners uitgenodigd voor een spectaculaire parkour-sessie op een 30 meter hoge achtbaan. In een video is te zien hoe enkele freerunners onder leiding van Duitser Jason Paul de houten rollercoaster Mammut beklimmen.

Bij parkour proberen deelnemers hindernissen te overwinnen op een zo vloeiend en snel mogelijke manier. Er is onder meer gefilmd met een drone. In de video, die Jason Paul's Wild Ride wordt genoemd, raast ook de achtbaantrein meermaals voorbij.

De actie werd georganiseerd in samenwerking met Red Bull. Naast Paul deden Silke Sollfrank en de Pool Krystian Kowalewski mee. Mammut haalt een topsnelheid van 80 kilometer per uur. De baan, in 2008 gebouwd door de Duitse firma Cordes Holzbau, is 860 meter lang.



Meer Erlebnispark Tripsdrill
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be