Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Weer ouderwets druk in Disneyland Paris: ruim drieënhalf uur wachten voor achtbaan

13-04-2022, 22.27 uurBeeld: @SimonTAdventure

De coronacrisis is nu echt voorbij in Disneyland Paris. Dankzij het opheffen van maatregelen en beperkingen wordt het weer ouderwets druk in de Disney-parken. Vandaag moesten bezoekers bijvoorbeeld meer dan drieënhalf uur geduld hebben bij één van de achtbanen. Dergelijke wachttijden kwamen in coronatijd niet voor.

De wachttijd bij de overdekte achtbaan Crush's Coaster in het Walt Disney Studios Park - een spinning coaster in Finding Nemo-thema - liep 's middags op tot maar liefst 220 minuten. In die tijd is het mogelijk om achtereenvolgens de Pixar-films Finding Nemo (100 minuten) en het vervolg Finding Dory (97 minuten) te kijken. Sterker nog: daarna hebben bezoekers nog 23 minuten over.

Disneyland Paris heeft wel een oplossing voor personen die geen zin hebben om 220 minuten te wachten, maar dat loopt in de papieren. Voor 18 euro per persoon is het mogelijk om gebruik te maken van de versnelde Premier Access-rij. Een gezinnetje met twee ouders en twee kinderen is dan 72 euro kwijt voor één ritje in Crush's Coaster.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be