Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Gezocht: nieuwe ontwerper voor Toverland

05-04-2022, 13.18 uur

Wie er altijd al van gedroomd heeft om attracties te ontwerpen, kan nu solliciteren bij Toverland. Het Limburgse themapark zoekt een nieuw lid voor het ontwerp- en ontwikkelingsteam. Dat team bestaat op dit moment al uit een ontwerper, een hoofdontwerper en een projectmanager.

Het is de bedoeling om binnenkort een derde ontwerper aan te nemen, voor 32 tot 40 uur per week. "Op basis van schetsen, concepten, verhaallijnen en technische richtlijnen mag jij zorgen voor een artistieke en creatieve doorvertaling van ontwerpen", valt te lezen in de functieomschrijving.

Een Toverland-ontwerper moet creatief zijn, diverse tekentechnieken en -stijlen beheersen en "conceptueel kunnen denken". Kennis van programma's als Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign en SketchUp is een must.

Magisch gevoel
"Door jouw creativiteit en met behulp van schetsen en concepten zorg jij voor de juiste uitwerking, zodat het magische gevoel tot leven komt in de thematisering." Toverland belooft een passend salaris volgens de dagrecreatie-cao. Solliciteren kan via de website van het park.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be