Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Foto's: nieuwe decoraties in Mexicaans themagebied Phantasialand

11-04-2022, 16.20 uurBeeld: @cslkenny e.a.

Phantasialand heeft themagebied Mexico afgelopen winter opgeknapt. Om de Mexicaanse sfeer te versterken en het gebied levendiger te maken, werden op verschillende plekken kleurrijke decoraties toegevoegd. Bezoekers komen onder andere een Mexicaans marktje tegen.

Daar zijn bijvoorbeeld borden, sjaals, beelden, vazen, vlaggen en hoeden te vinden. Ook hangen er piñata's en werden er enkele voertuigen neergezet, waaronder een grote tractor en een fiets. Nieuwe posters maken melding van het Mexicaanse dodenfeest Día de Muertos en een mysterieus gemaskerd figuur.

Mexico is het parkdeel rond waterattractie Chiapas. Naast het laatste gedeelte van de baan, bij de grote splash, is een overdekt terras aangelegd. Verder onderging Restaurante Cocorico een renovatie. Daarbij was er zowel aandacht voor het interieur als het exterieur. Bovendien is de menukaart vernieuwd.

Klimroute
Phantasialand is sinds afgelopen weekend weer open na een sluiting van enkele maanden. Ook in de themagebieden Wuze Town en Klugheim zijn decorstukken opgeknapt en toegevoegd. In het Afrikaanse parkdeel wordt nog gewerkt aan een nieuwe klimroute rond achtbaan Black Mamba.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be