Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Video: Efteling verrast met nieuwe poppenshow in Sprookjesbos

03-04-2022, 13.01 uurBeeld: Jeroen Twee

De Efteling presenteert onverwachts een nieuwe show in het Openluchttheater van het Sprookjesbos. Daar kunnen bezoekers vanaf dit weekend kijken naar een nieuwe versie van de Sprookjesboomshow. Er kwam ook een nieuw decor, in de vorm van een grote paddenstoel.

Het verhaal gaat over Kabouter Ko. Hij is jarig, maar dat zijn de andere Sprookjesbos-bewoners vergeten. Geitje Benjamin, Assepoester, Draak, Langnek en Roodkapje werken samen om het huisje van de kabouter op te knappen, zodat hij toch een verjaardagscadeau krijgt.

De zes rollen worden gespeeld door twee acteurs. Tijdens de voorstelling, die bijna 25 minuten duurt, komen meerdere liedjes voorbij. De dagelijkse showtijden worden vermeld op een bord bij het theater en in de Efteling-app.

Raveleijn
Nu de coronacrisis achter de rug is, investeert de Efteling weer in het entertainmentaanbod. Gisteren ging ook een nieuwe versie van paardenshow Raveleijn in première. Verder is op de Speelweide een festivalterrein aangelegd met de naam Efteling Wonderland. Daar worden dagelijks verschillende shows opgevoerd gebaseerd op Alice in Wonderland.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be