Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen heropent vernieuwde speelhal: 'Enorme kwaliteitsimpuls'

01-04-2022, 18.57 uur

Lucky Nugget, de speelhal van Attractiepark Slagharen, is de afgelopen maanden grondig gemoderniseerd. Bij een verbouwing werd de ruimte met speelautomaten bijna twee keer zo groot. Tegelijkertijd investeerde het park in een nieuw interieur en een vernieuwd game-aanbod. Vandaag vond de heropening plaats.

Een aangrenzend wokrestaurant werd bij de arcadehal getrokken. Slagharen greep de gelegenheid aan om ook de rest van de locatie op te knappen en aan te kleden in westernstijl. Directeur Dave Storm spreekt over "een enorme kwaliteitsimpuls".

Met name bij vakantiegasten van Slagharen is de Lucky Nugget bijzonder populair. Zij kunnen er ook na sluitingstijd van het park terecht. Voorheen oogde de hal vrij goedkoop. Door de ruimte volledig te strippen en opnieuw in te richten, werd daar verandering in gebracht. Storm: "Het is een plek geworden om trots op te zijn, met een gezellige, familievriendelijke uitstraling."

Jurassic Park
In samenwerking met leverancier HB Leisure keek men eveneens kritisch naar het spellenaanbod. De klassieke muntenschuivers, grijpautomaten, basketbalspellen en airhockeytafels zijn gebleven, maar bezoekers treffen nu ook onder andere sneeuwscooter- en snowboardsimulatoren, een digitale bowlingbaan, een Jurassic Park-game, een eendenrace en een virtualreality-attractie aan.

Wie van spanning houdt, kan het schietspel Elevator Action Invasion uitproberen. Een tweede, kleinere arcadehal met de naam Rosies' Penny Arcade, even verderop in de Main Street, werd gesloten. Die locatie krijgt later een nieuwe invulling.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be