Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Coronamaatregelen weg: prinsessen terug in Disneyland Paris

01-04-2022, 19.56 uurBeeld: @DLPReport

Het Princess Pavilion in Disneyland Paris wordt vanaf vandaag weer bevolkt door prinsessen. De afgelopen twee jaar waren daar geen Disney-prinsessen te vinden vanwege de coronamaatregelen. In de tussentijd was de locatie in gebruik als fotopunt met een grote stoel in een koninklijk decor, maar zonder Disney-personages.

Het ontmoeten van de populaire prinsessen gebeurde in coronatijd alleen op afstand, op verschillende plekken in de Disney-parken. Enige tijd geleden nam Frankrijk afscheid van nagenoeg alle coronabeperkingen. Daardoor konden de klassieke meet-and-greets in het paviljoen ook terugkeren.

Vandaag troffen bezoekers Belle, Doornroosje, Ariël en Assepoester aan. De wachttijd liep op tot 95 minuten. Ook meet-and-greet-locatie Meet Mickey Mouse wordt nu weer ingezet als vanouds. Bezoekers kunnen de beroemde muis knuffelen en zijn handtekening vragen.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be