Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Foto's: Walibi Holland knapt speelhal Sugar Shot op

02-04-2022, 23.59 uur

Sugar Shot, de speelhal van Walibi Holland, is afgelopen winter opgeknapt. Door de voorgevel open te breken, ontstond er een bredere en meer uitnodigende entree. Ook het interieur werd vernieuwd, met nieuwe vloerbedekking, een andere indeling en nieuwe speelautomaten.

Eén van de opvallendste toevoegingen is een virtualreality-apparaat. Walibi had jarenlang een eigen VR-attractie met de naam NeuroGen. Die moest onlangs het veld ruimen. Nu kunnen bezoekers toch weer virtual reality beleven in het pretpark, hetzij tegen betaling.

Verder bestaat het aanbod voornamelijk uit grijpmachines, simulatoren, muntenschuivers en een airhockeytafel. Walibi werkt voor de games samen met de Britse firma HB Leisure. Wie genoeg punten heeft verzameld, kan bij de balie Prize Shop een souvenirtje scoren.

Snoep
Bij een inpandig horecapunt staan drankjes, ijsjes en snoep op het menu. Het exterieur kreeg ook een likje verf. Sugar Shot is onderdeel van parkdeel W.A.B. Plaza, één van de weinige themagebieden die nog niet zijn aangekleed in festivalstijl.Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be