Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kinderpretpark Julianatoren

Pretpark Julianatoren kondigt naamswijziging aan per 1 april

30-03-2022, 14.52 uur

Julianatoren krijgt een nieuwe naam. Dat beweert mascotte Meneer Kaasgaaf althans in een video die op social media verscheen. De tientallen meters meter hoge uitkijktoren, waar de naam van het Apeldoornse pretpark op gebaseerd is, moet volgens hem afgebroken worden.

"Hij is helaas te oud, te verslechterd en er stonden bijna wat ongelukken te gebeuren, dus de eerste attractie van de Julianatoren wordt gesloopt." Op de achtergrond is te zien hoe bouwvakkers het gevaarte steen voor steen aan het afbreken zijn.

Vanwege het verdwijnen van de toren zit er volgens Kaasgaaf niets anders op dan het doorvoeren van een naamswijziging. In plaats van Julianatoren gaat de Gelderse trekpleister vanaf 1 april door het leven als Julianapark, zo kondigt hij aan.

Logo
In het filmpje wordt ook direct het nieuwe Julianapark-logo gepresenteerd. Uiteraard betreft het een 1 aprilgrap. Het park heropent naar verwachting op zondag 17 april, na een maandenlange wintersluiting.Meer Kinderpretpark Julianatoren
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be