Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Duikshow voor vierde jaar op rij terug in Toverland

17-04-2022, 11.45 uur

Toverland presenteert voor het vierde jaar op rij een duikshow. Normaal gesproken wordt de voorstelling The Battle of Port Laguna alleen opgevoerd in de zomermaanden, maar dit keer is het Limburgse attractiepark er eerder bij. Bezoekers kunnen de show al vanaf de voorjaarsvakantie bekijken.

Gisteren vond de seizoenspremière plaats. The Battle of Port Laguna staat dagelijks op het programma tot en met de laatste dag van het hoogseizoen, zondag 4 september. De aanvangstijden, die dagelijks kunnen variëren, zijn onder andere zichtbaar in de Toverland-app.

Voor de duikshow is in entreegebied Port Laguna een speciaal decor gebouwd in de vorm van een groot parelschip. Volgens het verhaal kan iedereen de kapitein van het schip worden door een parel in de hoogste mast te plaatsen, om vervolgens een dodemansduik naar beneden te maken.

Camping
De opvallend vroege start van The Battle of Port Laguna hangt samen met de ingebruikname van het Pop-Up Summer Camp. De tijdelijke camping aan de rand van Toverland blijft eveneens staan tot en met zondag 4 september.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be