Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling start reclamecampagne voor pop-up-sprookje: 'Kom naar ons maffe theefeestje'

28-03-2022, 18.10 uur

De Efteling is begonnen met de reclamecampagne voor Efteling Wonderland, het pop-up-sprookje dat vanaf vandaag te vinden is op de Speelweide. Bij abri's hangen mysterieuze posters die het "maffe theefeestje" promoten.

Van het sprookje zelf, gebaseerd op Alice in Wonderland, is bijna niets zichtbaar. In plaats daarvan wordt getoond hoe twee kinderen met Efteling-figuren Roodkapje en Langnek vol verbazing een konijnenhol in kijken.

"Kom naar ons maffe theefeestje!", valt er te lezen. "Een tijdelijk Efteling-sprookje van 28 maart tot en met 3 oktober", luidt de beschrijving.

Kraampjes
Efteling Wonderland bestaat uit een festivalterrein met een doorlopende interactieve muzikale show, kraampjes met eten en drinken, souvenirs, betaalspellen en fotopunten. De toevoeging wordt gepresenteerd als een verjaardagscadeau voor het zeventigjarig jubileum.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be