Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris brengt beroemde ontwerpers samen voor dertigste verjaardag

28-03-2022, 21.10 uur

Disneyland Paris zet ontwerpers van het eerste uur in de schijnwerpers. Tijdens een speciaal evenement op dinsdag 12 april - de dertigste verjaardag van het Disney-resort - vindt een speciale paneldiscussie plaats met bekende Disney-creatievelingen. Ze vertellen verhalen over hun bijdrages aan het ontstaan van Disneyland Paris.

Te gast zijn grote namen als Tony Baxter, Beth Clapperton, Tim Delaney, Tracy Eck, Björn Heerwagen, Tom Morris, David Wilson en Tom Fitzgerald. Zij hebben de afgelopen drie decennia hun stempel gedrukt op de Disney-parken. "Veel van hen staan voor het eerst sinds de jaren negentig weer samen op een podium", laat Disney trots weten.

Het zal gaan over het proces "van de eerste creatieve inspiraties tot het creëren van een blijvende erfenis", maar ook over "de huidige transformatie van het resort" en "de kennisoverdracht tussen ontwerpers door de jaren heen".

Livestream
Het gesprek vindt plaats in het conferentiecentrum van Disney's Hotel New York - The Art of Marvel. Medewerkers en abonnementhouders kunnen bij de bijeenkomst aanwezig zijn. Daarover wordt later meer informatie bekend. Wie niet in staat is om langs te komen, kan het evenement live volgen via een livestream op YouTube.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be