Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell kondigt nieuw afdroogapparaat aan: de gebøkkenløcht-bløzer

29-03-2022, 13.51 uur

Duinrell zegt een oplossing te hebben voor bezoekers die geen zin hebben om zichzelf af te drogen na een bezoek aan het Tikibad. Een speciaal apparaat moet ervoor zorgen dat badgasten binnen een mum van tijd weer droog zijn. Het concept, dat niet toevallig vanaf 1 april beschikbaar moet zijn, wordt de gebøkkenløcht-bløzer genoemd.

In een lollige video komt een technicus aan het woord die het systeem uitlegt. Buitenlucht zou via een buis in een oven terechtkomen. "Vervolgens wordt die lucht in die oven opgewarmd tot aan het bakpunt. En daarna word je dus droog gezogen met die gebakken lucht."

"Voortaan kun je je handdoek dus thuis laten", vult een voice-over aan. Een wereldprimeur, zo meldt Duinrell, want het Noorse systeem wordt voor het eerst in een zwembad gebruikt. Gebakken lucht is hier een toepasselijke term, aangezien het vanzelfsprekend om een 1 aprilgrap gaat.

Bang
Duinrell houdt wel een grapje op zijn tijd. In 2019 werden nog plannen gepresenteerd voor een hypermodern nieuw transportsysteem. Vorig jaar kwam het Wassenaarse pretpark met knuffelsessies voor mensen die bang zijn voor achtbanen.Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be