Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Gardaland Resort

Gardaland introduceert hotelkamers met Jumanji-thema

14-03-2022, 14.38 uur

Bezoekers van het Italiaanse pretpark Gardaland kunnen dit jaar blijven slapen in speciale Jumanji-kamers. Het Gardaland Hotel wordt uitgerust met vier themakamers die volledig in het teken staan van de bekende avonturenfilms. In het attractiepark opent dit jaar een Jumanji-darkride.

Volgens Gardaland hebben hotelgasten tegenwoordig de behoefte om in hun accommodatie ondergedompeld te worden in een andere wereld, zoals ook gebeurt in het pretpark. De Jumanji-kamers bevatten verwijzingen naar de filmreeks en de personages.

Bezoekers wanen zich in een jungle met bomen, planten, rotsen een tempel, een jaguarkop en afbeeldingen van dieren als een mandril, een nijlpaard en een cobra. Ook komen ze bijvoorbeeld een telescoop en landkaarten tegen. Het bagagerek werd gemaakt van oude houten kisten.

Bezettingsgraad
Naast het Gardaland Hotel staan het Gardaland Magic Hotel en het Gardaland Adventure Hotel. In totaal telt het resort 475 kamers, waarvan er 261 een thema hebben. Nu de coronamaatregelen op steeds meer plekken in Europa verdwijnen, hoopt de directie dit jaar uit te komen op een bezettingsgraad van 90 procent.

Meer Gardaland Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be