Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Schietkraam in Disneyland Paris weer open na twee coronajaren

13-03-2022, 17.28 uurBeeld: @ED92Magic

Disneyland Paris heeft de schietkraam in themagebied Frontierland vandaag heropend. De afgelopen twee jaar was de Rustler Roundup Shootin' Gallery buiten gebruik in verband met de coronamaatregelen. Nu de beperkingen worden opgeheven, kunnen bezoekers weer hun schietkunsten laten zien.

In de kraam is het mogelijk om tegen betaling te schieten op doelen in een westerndecor. Het raken van een doel resulteert in het activeren van een effect. Scores worden niet bijgehouden. Er zijn ook geen beloningen aan verbonden: bezoekers betalen alleen voor het schieten.

Omdat de geweren voortdurend worden aangeraakt door verschillende personen, vond Disneyland het eerder niet verantwoord om de schietgalerij open te stellen in coronatijd. Vorige maand werd de overkapping van de betaalattractie nog gebruikt als suikerspinkraam.

Goedkoper
Eén rondje schieten kost momenteel 3 euro. Dat is goedkoper dan vóór de coronacrisis, toen Disney 4 euro vroeg voor de schietkraam.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be