Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Foto's: Efteling introduceert nieuwe souvenirlijn voor zeventigjarig jubileum

30-03-2022, 12.11 uur

De Efteling heeft nieuwe souvenirs uitgebracht ter gelegenheid van het zeventigjarig bestaan van het attractiepark. In de Efteling-winkels zijn sinds deze week spullen verkrijgbaar in de stijl van het jubileum. Die stijl wordt gekenmerkt door een zwarte achtergrond met bonte serpentines, twinkels, confetti en symbolen van bekende Efteling-personages en -gebouwen.

De vormgeving is geïnspireerd op een hoes van een singeltje uit de jaren zestig, ontworpen door Anton Pieck. Het aanbod bestaat onder meer uit bewaarblikken (10 euro), keycords (3,50 euro), mintblikjes (3 euro), paraplu's (13,50 euro), balpennen (2,50 euro of 3 euro met een kwast), blauwe en oranje T-shirts (20 euro) en grote tassen (6 euro).

Later volgen mokken (10 euro) en notitieblokken in A5-formaat (6 euro). Daarnaast is de Blond Amsterdam-collectie met Efteling-servies uitgebreid met feestelijke cakeschalen (30 euro), kommen (10 euro), kleine borden (9 euro), grote borden (10 euro), kleine mokken (9 euro) en grote mokken (10 euro).

Speelweide
De nieuwe producten zijn te vinden in de winkels Efteldingen, Jokies Wereld en In den Ouden Marskramer en bij het pop-up-sprookje Efteling Wonderland, gelegen op de Speelweide. Eerder dit jaar verscheen al een jubileumpin, maar die is alleen bedoeld voor Efteling-medewerkers.

Bestel de exclusieve Looopings Podcast-pin via Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be