Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Majaland Kownaty

Pools Plopsa-park steunt hulpactie voor Oekraïne: donatie wordt vervijfvoudigd

11-03-2022, 16.58 uur

Ook het Poolse pretpark Majaland Kownaty, onderdeel van de Plopsa Group, zet zich in voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. In samenwerking met verschillende partners is een online inzamelingsactie opgezet. Elk gedoneerd bedrag wordt door de firma's vervijfvoudigd.

Voor elke overgemaakte Poolse zloty leggen de Plopsa Group, de Nederlandse investeringsmaatschappij Momentum Capital, aannemer CFE Polska en vastgoedbedrijf BPI Polska ieder 1 zloty bij, tot aan een maximum van 100.000 zloty (zo'n 21.000 euro).

Het opgehaalde bedrag wordt geschonken aan stichtingen die oorlogsslachtoffers helpen in Oekraïne en Polen. Majaland Kownaty ligt in West-Polen, op bijna 600 kilometer van de Oekraïense grens.

Warschau
Samen met de eerder genoemde bedrijven werkt Plopsa op dit moment aan twee nieuwe vestigingen van Majaland in Polen: in hoofdstad Warschau - zo'n 170 kilometer van Oekraïne - en in het noordelijk gelegen Gdansk.

Meer Majaland Kownaty
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be