Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen organiseert bierfestival met ruim 75 verschillende bieren

08-03-2022, 15.01 uur

Safaripark Beekse Bergen organiseert een evenement voor bierliefhebbers. Zij kunnen op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni speciaalbieren proeven met uitzicht op de olifanten, gorilla's en nijlpaarden, onder de noemer [email protected]

[email protected] is in buitenlandse dierentuinen al langer een begrip. Nu komt het evenement voor het eerst naar Nederland. Tussen 17.30 en 22.00 uur worden op drie horecapleinen meer dan 75 verschillende bieren geschonken van ruim 25 bierbrouwerijen. Daarnaast zorgt Beekse Bergen voor eetgelegenheden en muziek.

Tickets kosten 45 euro, inclusief een proefglas, een verrassingspakket, een parkeerplek en tien consumptiemunten voor drankjes en eten. Er geldt een minimale leeftijd van 18 jaar. Beekse Bergen zorgt voor busvervoer tussen treinstation Tilburg en het dierenpark.

Big Five
Voor het project slaat de Brabantse dierentuin de handen ineen met Swinkels Family Brewers. In samenwerking met de brouwerij werd vorig jaar al een speciaal Beekse Bergen-biertje uitgebracht. Ook voor [email protected] ontwikkelt men een biertje, dat Big Five gaat heten.

"We pakken flink uit om elk type speciaalbierdrinker wat bijzonders aan te kunnen bieden", belooft horecadirecteur Thijs de Kort van Swinkels Family Brewers. "Deelnemers kunnen van de dieren genieten op een moment dat dit normaal niet kan", benadrukt parkmanager Rens Willemsen.

Giraffen
Een deel van de opbrengst komt ten goede aan een beschermingsproject voor giraffen. Van elk verkocht toegangskaartje gaat 1 euro naar de Giraffe Conservation Foundation, die zich inzet voor het beschermen van giraffen in onder andere Ethiopië.

Meer Beekse Bergen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be