Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Feestelijke hapjes: aangepaste menukaarten in Disneyland Paris vanwege dertigste verjaardag

07-03-2022, 12.50 uurBeeld: @Daily_DLP

De dertigste verjaardag van Disneyland Paris wordt ook gevierd bij de eetgelegenheden. Overal in de Disney-parken staan nu speciale jubileumgerechten op het menu. Zo treffen bezoekers op verschillende plekken broodjes, ijsjes, wafels, taartjes, lolli's en beignets aan in de vorm van Mickey Mouse.

De feestelijke etenswaren zijn op menukaarten te herkennen aan een gekleurde omlijsting met het jubileumlogo. Victoria's Home-Style Restaurant serveert bijvoorbeeld een jubileummilkshake voor 13 euro. Market House Deli verkoopt nu sandwiches in Mickey-vorm, voor 9 euro per stuk.

Café de la Brousse in Adventureland heeft Pineapple Whip-ijs (5 euro) opgenomen in het assortiment. Ook noemenswaardig is een nieuw Donald Duck-ijsje (4 euro) bij The Gibson Girl Ice Cream Parlour, vormgegeven alsof de beroemde eend in de beker is gevallen. Verder zijn er drinkbekers (14 euro) en popcornbakken (10 euro) in stijl van het jubileumjaar.

Decoraties
Het jubileumseizoen van Disneyland Paris ging zondag van start. De belangrijkste pijlers zijn thematuinen met bewegende kunstwerken, een dansvoorstelling met Disney-figuren en droneshows na zonsondergang. Verder werden de parken feestelijk aangekleed, met banners, vaandels, medaillons en andere decoraties.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be