Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Bizar lange rij: fans moeten uren wachten voor jubileumsouvenirs Disneyland Paris

06-03-2022, 13.42 uur

Een nieuwe souvenirlijn van Disneyland Paris is extreem populair. Ter gelegenheid van de dertigste verjaardag van het Disney-resort werd een exclusieve souvenircollectie uitgebracht. Die is verkrijgbaar bij één winkel. Vandaag, bij de start van het jubileumseizoen, ontstond er een gigantische wachtrij.

De jubileumsouvenirs zijn momenteel alleen te koop bij New Century Notions Flora's Unique Boutique, een winkel op de hoek van Main Street U.S.A. in het Disneyland Park. Het aanbod bestaat onder meer uit nieuwe pins, knuffels, flessen, beeldjes, T-shirts en een zeeppompje dat zorgt voor zeep in de vorm van Mickey Mouse.

De producten zijn zo gewild dat bezoekers er uren voor in de rij moeten staan. Zondagochtend en zondagmiddag liep de wachtrij helemaal tot de ingang van de Discovery Arcade. Dat is de overdekte passage richting Discoveryland, die parallel loopt aan Main Street.

Uitverkocht
Er werd zelfs een tweede wachtrij aangelegd voor mensen met een prioriteitspas, die niet lang in de rij kunnen staan. Het is niet duidelijk waarom Disneyland de populaire souvenirs niet bij meer winkels verkoopt. Het dertigjarig jubileum wordt nog het hele jaar gevierd, maar het kan gebeuren dat souvenirs uitverkocht raken.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be