Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris introduceert klassieke Disney-snack: turkey legs

06-03-2022, 15.00 uur

In Disneyland Paris is binnenkort een iconische Disney-snack verkrijgbaar. Bezoekers kunnen vanaf volgende week een turkey leg bestellen: een gerookte kalkoenbout met barbecuesmaak. In de Amerikaanse Disney-parken zijn de enorme turkey legs al jaren één van de populairste lekkernijen.

Nu komen de befaamde kalkoenbouten ook naar Europa. Ze staan op het menu bij horecapunt Last Chance Café in themagebied Frontierland. Eén turkey leg - in het Frans: pilon de dinde - kost 9 euro.

Eigenlijk zou de snack vandaag geïntroduceerd worden, ter gelegenheid van de start van het dertigjarig jubileum. Door een technisch probleem is dat moment uitgesteld tot zaterdag 12 maart, zo laat Disney weten.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be