Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Foto's: Disneyland Paris feestelijk aangekleed voor dertigjarig jubileum

05-03-2022, 18.53 uur

Disneyland Paris is komend jaar in de feeststemming. Vanaf zondag 6 maart wordt de dertigste verjaardag van het Disney-resort gevierd. Ter gelegenheid van het jubileum hangen de Disney-parken vol met kleurrijke vaandels en andere jubileumdecoraties.

Met name themagebied Main Street U.S.A. in het Disneyland Park werd feestelijk aangekleed. Zo is treinstation Main Street Station voorzien van een enorm paars-blauw medaillon met het jubileumlogo, dat bestaat uit het getal 30 in de vorm van Mickey Mouse-oortjes.

Daar hangen sterren, doeken en bewegende ornamenten omheen. Sommige decoraties zijn voorzien van lichteffecten. Het logo komt op heel veel plekken terug, waaronder op lantaarns en het prieel op Town Square. Ook de etalages van souvenirwinkels in Main Street zijn ingericht in de stijl van het jubileum.

Walt Disney Studios
Er werden zelfs speciale jubileumposters gemaakt voor op bouwschuttingen bij het Disneyland Hotel, dat momenteel gesloten is voor een renovatie. In het Walt Disney Studios Park en uitgaansgebied Disney Village beperkt de aankleding zich tot een reeks jubileumbanners.

Disneyland Paris noemt de start van het jubileumjaar zelf "een historische stap" en "een nieuw tijdperk". "Het is een tijdperk dat in het teken staat van transformatie, grenzeloze creativiteit en nieuwe technologieën, om de bezoekerservaring steeds meeslepender en onvergetelijker te maken." Het resort ligt er volgens Disney "schitterender dan ooit" bij.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be