Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Foto's: Disneyland Paris geeft Toy Story-figuren nieuw uiterlijk

05-03-2022, 23.59 uur

De personages uit de Toy Story-films zien er voortaan net iets anders uit in Disneyland Paris. Sheriff Woody, cowgirl Jessie en ruimtevaarder Buzz Lightyear hebben een nieuw uiterlijk gekregen. Zo oogt Buzz Lightyear voortaan een stuk vriendelijker, met een boller gezicht en andere ogen.

De tekst op zijn borst werd gewijzigd. Ook Jessie komt nu liever over. Ze kijkt minder maniakaal en haar glimlach is breder. Haar haren werden gedetailleerder en haar gezicht kreeg een natuurlijkere vorm.

Bij Woody vond de belangrijkste wijziging eveneens plaats bij de ogen. Hij heeft ook dunnere laarzen. Dankzij de aanpassingen lijken de figuren een stuk meer op de karakters uit de bekende animatiefilms van Pixar.

Parade
Woody, Jessie en Buzz Lightyear komen alle drie voor in Disney Stars on Parade, de dagelijkse parade in het Disneyland Park. De nieuwe versies van Woody en Jessie zijn ook te bewonderen in de nieuwe show Dream and Shine Brighter op Central Plaza.

De eerste Toy Story-film verscheen in 1995. Daarna volgden Toy Story 2 (1999), Toy Story 3 (2010) en Toy Story 4 (2019). Wie zich afvaagt hoe de poppen er voorheen uitzagen, kan terecht in het Walt Disney Studios Park. Daarbij wordt bij een meet-and-greet-locatie nog altijd gebruikgemaakt van de oude pakken en maskers.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be